Gossip famegirl

Famegossipgirl

14.sep.2011 @ 16:59 Gossip famegirl 0 kommentarer

Are you ready for more gossip? <3

Tenkte meg det ja. Let's begin. Som dere vet var fame M og flere jenter hos fame H forrige fredag. Disse bildene jeg skal vise dere nå er skrevet inn i historien som det flaueste bildene noen gang av fame H og fame M

Outfiten Fame H hadde på seg denne kvelden var denne kjolen i dette mønsteret (!!!!) som gikk helt ned til beina. Spark stylisten Fame H!! Btw, nice picture.


OG Fame M hadde kjole i lilla pelsstoff, som også gikk helt ned til beina. F L A U T. Og hva skjedde med "julebrusen" ble den byttet ut med alkohol for denne kvelden?


Sttin on tha toilet, SITTIN ON THA TOILET! Gotta flush, yeah ;* Har fame H blitt etterfølgeren av denne(<-link) dama? Embarrassing...

Hvem er det som snorker i offentligheten? SHAME ON YOU

Vet dere ikke klarer å vente på mer gossip,

xoxo

FameGossip Girl ;*

I know you love me...

Fame gossipgirl

14.sep.2011 @ 15:09 Gossip famegirl 0 kommentarer

Nå som jentene er tilbake på bloggen, er selfølgelig jeg det også. Hvem er jeg, det vil du aldri vite..
Jeg vil stadig oppdatere dere med fersk sladder om famegirlsene, så stay tuned. Jeg har foressten en liten smakebit til dere, eller skal jeg si en liten oppvarming?
FameH hadde overnatting i helgen av FameM, Pernille, Apple adams+++  og her er bildene du aldri så.oppsann, tror noen må begynne å tenke 2 ganger før de tar bilder!

I know you love me
Xoxo fame gossigirl
GOSSIP

11.apr.2011 @ 14:38 Gossip famegirl 1 kommentar

Herregus i dag tok pernille med kake på skolen til mathilde som har bursdag i deg ! hvor dumt er ikke det a ? halloooo?tenker de ikke på magefett eller ?

 

 

Hva er din meninge om dette ?

FAME#H = VASKEDAME?!

07.apr.2011 @ 15:24 Gossip famegirl 1 kommentar

Hei folkz, it's time for gossip!!!

I dag har vår alles fame#H blitt observert med en mopp i hånden!! Bildet går verden over og alle er usikkre på om hun satser på en karriere som vaskedame. Elsker hun ikke moteverden så mye lenger?? Hva har skjedd med vår alles fame#H?! :'o Dette er verre enn hva 2012 kommer til å bli!Dette er da bildet som nå har tatt verden med....usikkerhet og spørsmål. Hun har nok stått opp med feil bein i dag, forsurere fjes skal du lete lenge etter! Vi vet du kan bedre fame#H, neste gang kan du hvertfall ta det med et smil!!!Gossip famegirl!

Gossip, gossip, gossip

06.apr.2011 @ 21:38 Gossip famegirl 2 kommentarer

Gossipfamegirl in tha house!
Alltid tidlig ute med ferske nyheter om famegirlsene, hold deg fast for nå får du hele 3 nyheter.
Let's start
Observert: Det ser nok ut til at famegirlene Mathilde og Pernille kjøper de samme, billige klærna. For i dag ble de sett på skien vgs med likt antrekk. Hva kan bli mer flaut? Det vet jeg, fordi det antrekket er blitt observert i butikken til kr 50. Ops, det ser nok ut til at noen ikke har rå til klær på fullpris, og enda bedre blir det. Jeg har et bilde av de med like klær og en is i hånden. Det ser nok ut til at noen ikke passer kaloriene....


Observert: Det ser nok ut til at famegirl Hedvig ikke har rukket å nappe barten. Slik så det i allefall  da hun ble observert med melkebart i dag.. Noen har tydeligvis ikke hørt om lommetørkle..

Observert:: Det ser ut til at fameMAthilde har glemt å ta medisinen sin i dag, i hvertfall med det bilde jeg har fått tak i..


Jeg vet du ikke kan vente for mer sladder...


Gossip famegirl!

Famegirls

Famegirls


15, Skien
Heeeey;* Vi er to jenter som blogger om mote, skjønnhet, makeup og fashion. Vi har jo selfølglig en privat fotograf og manager, Apple Adams. Vi kommer til å blogge så ofte vi kan, but you know, it isn't easy to be a famegirl! TTYN - FameM og FameH <3

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits